spoon

Son Eklenenler

Terbiyeli Ispanak Kökü Yemeği

0

Category :

Genellikle ıspanağın yapraklarından yemeğini yapar,köklerini çöpe atarız.Bunun sebebi belki az olan köklerle uğraşmak istemememiz,çünkü yıkaması gerçekten çok zaman alıyor.Belki de bunların ne kadar harika bir yemek olabildiğini bilmememizdir.Ama hem sonsuz faydalarından dolayı,hemde değişik tadından dolayı bence tarifimi denemelisiniz.Lezzet dolu günler dileğiyle:)

Malzemeler:
1/2 Kg Ispanak Kökü
1 Adet Soğan
Yarım Yemek Kaşığı Domates Salçası
1/2 Limon Suyu
1 Adet Yumurta

2 Adet Kırmızı Acı Kuru Biber
Fındık Yağı





 Yapılışı:
Tencereye yarım çay bardağı fındık yağı koyup,yemeklik doğradığımız soğanları ilave edelim ve kavuralım.Daha sonra salçayı ekleyelim.Ispanak köklerini de katıp,pişince içine tuzunu koyup, çırpılmış yumurtayı ve biberleri ilave edip altını kapayalım.Servisten önce limon suyunu dökelim.Afiyet olsun!  
  

0 yorum:

Yorum Gönder